avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Detasare invatamant de la invatamant de stat la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Detasare invatamant de la invatamant de stat la invatamant particular

As dori sa stiu daca se poate face o detasare( in interesul invatamantului, nu concediu fara plata pe un an de zile) de la invatamantul de stat la cel particular, in conditiile in care sunt titulara la o scoala de stat pe norma de 18 ore , iar la particulara oferta este de jumatate de norma cu completare after school si daca da , in conditiile unui transfer de la stat la particular pe numarul de ore amintite se mai poate face revenirea la forma de invatamant de stat pe norma completa de 18 ore, fara pierderea titulaturii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dahrma , utilizator 08:16, 28 August 2012
nu stiu exact daca se poate.insa trebuie sa cititi metodologia mobilitatii cadrelor didactice si statutul cadrelor didactice,legea inv....va recomand sa postati acest subiect,unde sigur veti primi raspuns,pe sit-ul www.edu.ro
Ultima modificare: Marți, 28 August 2012
Dahrma, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare norma in invatamant viorelnd viorelnd Sunt profesor titular cu decizie pe doua specializari: fizica si informatica. Situatia catedrelor/titularilor este urmatoarea: - pe informatica sunt 2,07 ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate Mbcristina Mbcristina Sunt profesor de matematica si anul trecut la scoala unde predau, fiind doar 8 clase (32 de ore), pentru stabilirea profesorului cu norma intreaga s-a facut ... (vezi toată discuția)