am luat banii pe niste dividente din fosta fabrica din anii 2010-2011 si mi-au venit acasa in anul 2012 penalitati de 4 ori suma pe care am incasat-o din cauza ca nu am declarat la stat venitul.precizez k eu nu am nici un venit.as dori sa stiu ce se poate face si unde as putea merge.multumesc
Dumneavoastra ca actionar, in momentul cand va ridicati dividendele, nu aveti ce venit sa declarati la stat si nici ce impozit pe venitul sub forma de dividende sa platiti. Acest impozit il retine si-l plateste firma.
Sa nu fie ceva legat de contributia la sanatate care e altceva.
Asta e altceva, adica e un alt "impozit" pe care in situatia dumneavoatra care nu mai aveti alt venit de unde ei sa opreasca contributia obligatorie la sanatate, trebuia sa-l declarati la momentul respectiv. Luati legatura cu casa de sanatate pentru a vedea cum puteti plati datoria.
Impozit restant
iuzic maria
Buna dimineata
Am o problema si va rog sa ma ajutati.
Am 67 de actiuni omv petrom,nu am incasat niciodata dividente si cu toate acestea anaf mi-a blocat cardul ... (vezi toată discuția)
Dividende 2016
cristipetre
persoana fizica care are venit din dividente plateste impozit pe venit ?
ce impozit platesc la dividentele anilor anteriori 2010- 2015 daca urmeaza sa le iau ... (vezi toată discuția)