avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendarea executarii la cererea creditorului
Discuție deschisă în Executare silită

suspendarea executarii la cererea creditorului

In cazul executarii silite imobiliare, in cazul in care executarea se afla in faza de licitatie, iar creditorul suspenda executarea, o data cu reluarea executarii la cererea creditorului licitatia va fi reluata de la primul termen ( pret intreg ) ? Chiar daca anterior au avut loc nenumarate licitatii?
Cel mai recent răspuns: adela_ch , utilizator 22:02, 30 August 2012
interesant..
opinia mea este ca depinde cat dureaza suspendarea..pentru ca-i posibil ca nici evaluarea sa nu mai corespunda..
in toate cazurile nulitatea e relativa aici
Nu se poate discuta referitor la pretul de licitatie la reluarea executarii silite in conditiile in care nu se cunoaste cu exactitate momentul cand creditorul va intelege sa solicite reluarea executarii silite
nu dupa foarte mult timp. sa zicem 2 saptamani - o luna. destul de putin cat evaluarea sa nu fie afectata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit = titlu executoriu chrissrea chrissrea Buna ziua! Am o problema la care va rog sa ma ajutati. O banca comerciala poate trece la vanzarea unei case ipotecate numai in baza contractului de credit si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita- licitatie imobil; pret madalina-larisa madalina-larisa Buna seara, am o nelamurire si as fi recunoscatoare daca ma-ti putea ajuta...am o hotarare definitiva si irevocabila la un proces(am imprumutat pe cineva cu o ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)