avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anunturi telefonice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anunturi telefonice

Buna ziua,

Nu stiu daca este bine unde am postat, insa as avea si eu o intrebare. Se pot lua masuri impotriva unor site-uri care publica anunturi aiurea? Mai pe scurt. Cineva a facut o gluma si a postat pe diferite site-uri diferite anunturi folosind numarul meu de telefon. Am dat telefon la administratorii acelor site-uri , mi-au dat numarul de telefon de pe care s-a facut anuntul dar bineinteles ca este inchis ( presupun ca este o cartela pre-pay ). Cum trebuie sa procedez in asemenea conditii, acum anunturile au fost scoase insa telefoane tot mai primesc si situatia se poate repeta.

Va multumesc,
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Claudiu Druia , Consilier juridic 01:41, 28 Ianuarie 2009
Nu aveti cai de actiune. Administratorii site-urilor, la fel ca si editorii ziarelor care publica si anunturi de mica publicitate, nu au obligatia si nici posibilitatea verificarii veridicitatii anuntului dat spre publicare. Singura masura pe care o puteti solicita este aceea de a retrage de la publicare anuntul cu pricina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru afisaj stradal maziluflorin maziluflorin Am pus un un mic anunt sub forma de fluturas prin care ,anuntam ca un membru al familiei mele aflat in strainatate isi vinde garsoniera. Anuntul continea ... (vezi toată discuția)
Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Abonament cumparat martzianu martzianu Buna ziua. Am si eu o intrebare.... Zilele trecute, am cumparat un abonament vodafone de la un bisnitar (poti vb pana se inchide) Se poarta in ziua de ... (vezi toată discuția)