ContSters51068 
	    	Utilizator

ContSters51068 
	    	Utilizator	    

ContSters51068, utilizator
 ContSters51068, utilizator 	
			 dorur 
	    	Utilizator

dorur 
	    	Utilizator	    

dorur, utilizator
 dorur, utilizator 	
			 Tica55 
	    	Utilizator

Tica55 
	    	Utilizator	    

mayer 
	    	Utilizator

mayer 
	    	Utilizator	    

mayer, utilizator
 mayer, utilizator 	
			 pana bogdan	                   

in cursul anului 2009 mi am  infiintat o intreprindere individuala, am luat in arenda 3 hectare de teren agricol, constituirea intreprinderii individuale era ... (vezi toată discuția)
	                    pana bogdan	                   

in cursul anului 2009 mi am  infiintat o intreprindere individuala, am luat in arenda 3 hectare de teren agricol, constituirea intreprinderii individuale era ... (vezi toată discuția)

breman	                   

Pentru un PFA - activitate principala cod CAEN 4799, as putea sa-mi adaug la activitati secundare 4789? Cum pot sa trec de la PFA la I.I.? Cum se procedeaza, ... (vezi toată discuția)
	                    breman	                   

Pentru un PFA - activitate principala cod CAEN 4799, as putea sa-mi adaug la activitati secundare 4789? Cum pot sa trec de la PFA la I.I.? Cum se procedeaza, ... (vezi toată discuția)

ContSters112413	                   

Vreau sa ma apuc de confectionat bijuterii,gablonturi din pietre semipretioase si doresc sa stiu daca imi pot infiinta un PFA sau un SRL? (vezi toată discuția)
	                    ContSters112413	                   

Vreau sa ma apuc de confectionat bijuterii,gablonturi din pietre semipretioase si doresc sa stiu daca imi pot infiinta un PFA sau un SRL? (vezi toată discuția)