avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transformare pfa in intreprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transformare pfa in intreprindere individuala

am si eu o intrebare. tatal meu are un magazin si functioneaza ca persoana fizica. am inteles ca din cauza unei ordonante din 2008 trebuie sa opteze, pana in aprilie 2009, pentru continuarea activitatii. intrebarea mea este daca poate transforma pfa-ul in intreprindere individuala si cum se face acest lucru.
Cel mai recent răspuns: rrramor , utilizator 18:34, 15 Mai 2009
if_urile platesc taxa forfetara?
Nu platesc impozitul stabilit de OUG 34/2008.Sunt impusi pe norme de venit sau cu 16% in functie de activitate si optiuni.
Buna ziua, in 2006, am obtinut autorizatia de interpret-traducator emisa de MJustitiei, pe care am depus-o la Tribunalul Bucuresti in evidenta caruia am fost luata.De la ANAF am obtinut certificatul de inregistrare fiscala.
Sunt nelamurita in privinta acestei ordonante din 2008 cu termen limita aprilie 2010. Ce trebuie facut exact? care sunt avantajele si dezavantajele? se platesc taxe si impozite in plus? Mentionez ca am domiciliul in Bucuresti, dar dispun de o procura notariala din 2006, de la proprietarul meu, prin care mi se permite stabilirea domiciliului acolo. M=ar putea incomoda acest aspect?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala pana bogdan pana bogdan in cursul anului 2009 mi am infiintat o intreprindere individuala, am luat in arenda 3 hectare de teren agricol, constituirea intreprinderii individuale era ... (vezi toată discuția)
Caen breman breman Pentru un PFA - activitate principala cod CAEN 4799, as putea sa-mi adaug la activitati secundare 4789? Cum pot sa trec de la PFA la I.I.? Cum se procedeaza, ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pt confectionat bijuterii? ContSters112413 ContSters112413 Vreau sa ma apuc de confectionat bijuterii,gablonturi din pietre semipretioase si doresc sa stiu daca imi pot infiinta un PFA sau un SRL? (vezi toată discuția)