avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum pot recupera un comision de risc oprit de o banca .
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum pot recupera un comision de risc oprit de o banca .

am avut un credit la [banca] pe care l-am achitat de vreo 4 ani ,si am auzit la stiri pe un post de radio ca banca respectiva a fost singura care a oprit acest comision ilegal si ca au fost dati in judecata de cativa clienti si au reusit sa castige returnarea comisionului.Am fost si eu la banca si au ca da este adevarat dar sunt niste cazuri izolate.Am insistat si le-am spus ca deschid proces si atunci ei au zis sa fac o cerere catre conducerea bancii si sa vad ce spun.Va rog sa ma ajutati sa formulez cat mai bine cererea ca sa imi pot recupera si eu acel comision.VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 22:04, 1 Septembrie 2012
Pentru un raspuns complet ar fi trebuit sa studiem clauzele contractului de imprumut pe care dvs. l-ati incheiat cu [banca] Oricum, incercati sa faceti o cerere in doua exemplare, sprisa citet (eventual la calculator), care sa cuprinda toate datele dvs. de identificare: Numele si prenumele; Domiciliul; Date de contact; BI/CI; Nr. contract imprumut ; Suma imprumutata; Dovada ca ati achitat integral imprumutul; si nu uitati sa faceti mentiunea ca ati achitat si acel comision de risc.
Orice institutie publica trebuie sa va raspunda in termen de 30 de zile lucratoare conform legislatiei in vigoare.
Va doresc succes in continuare
Jurist Ioana-Iulica V.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cateva intrebari despre vanzarea unei firme elena_ina elena_ina Sunt actionar unic si administratorul unei firme...De curand am obtinut un credit bancar; nu am cheltuit nici un ban din el pentru ca as dori sa vand firma si ... (vezi toată discuția)
Datorii comune mancipri mancipri IN TIMPUL CASATORIEI APROXIMATIV IN LUNA MARTIE 2006, AM FACUT PE NUMELE MEU DOUA IMPRUMUTURI IN BANCI PENTRU NEVOILE FAMILIEI . IN 15 IUNIE 2006 FOSTA SOTIE A ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat cu 2.600 de euro un prieten care mă evită sau mă agresează verbal când îi cer banii înapoi. poate să mă ajute cineva cu un sfat? elisa2012 elisa2012 Buna seara! Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta. Pe parcursul a unui an jumatate,am imprumutat un prieten cu o suma mare de bani,este vorba despre 2600 ... (vezi toată discuția)