avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul dobanda si penalitati pentru sume datorate la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul dobanda si penalitati pentru sume datorate la B.S.

Am inteles de la alte persone ca este o lege in care prevede ca dobanda si penalizarea nu pot fii mai mari decat datoria acumulata ,, pentru firme catre stat" este adevarat? Unde pot gasi aceasta lege? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:36, 12 Septembrie 2012
OG nr. 16/2012, publicata in Monitorul Oficial nr. 618 din 28 august 2012.

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit neplatit casa iacobgrecu iacobgrecu datorii la administratia fiscala -impozite la casa pe mai multi ani si o amenda de vreo 6 ani .nu am servici ,nu am nici un venit ,nici macar ajutor social nu ... (vezi toată discuția)
Refuz finante de eliberare acte Boris_B Boris_B In urma cu 2 luni de zile am trimis catre finante o cerere pentru o firma in care am detinut calitatea de asociat si administrator unde solicitam copia ... (vezi toată discuția)
Informatii utile despre conventia nr. 16 referitoare la eliberarea extraselor multilingve ale actelor de stare civila Laura Ciobeica Laura Ciobeica Dupa cum stim, Legea nr. 65/2012 pentru aderarea Romaniei la Conventia nr. 16 care prevede ca actele de stare civila vor fi recunoscute de alte state fara a fi ... (vezi toată discuția)