avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... absolvent facultate \\" administratie publica\\"
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

absolvent facultate " administratie publica"

cum este numit absolventul facultatii de administratie publica si la ce post se poate inscrie la concurs pentru angajare ???
Cel mai recent răspuns: mondanicolaetoma , utilizator 09:12, 19 Septembrie 2012
Acest subiect s-a mai discutat pe forum, aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
In functie de facultatea absolvita, pe diploma va scrie: "absolvent al facultatii .....specializarea Administratie Publica".
Veti putea ocupa functii administrative in sistemul public, acolo unde studiile permit (de exemplu nu veti putea fi jurist in Primarie, de exemplu).
Intrebare: la ce facultate ati terminat si cati ani de studiu au fost? 3 sau 4?
3 ani la zi facultatea gh. cristea bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic - probleme în a participa la concurs deoarece pe diplomă scrie licențiat în drept și nu licențiat în știinte juridice ContSters363911 ContSters363911 Buna seara! Zilele acestea m-am confruntat cu urmatoarea problema: nu am putut sa-mi depun dosarul de concurs pentru functia de consilier juridic debutant la ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii lunga durata masterat Gvirgil Gvirgil Legea educatiei nationale nr. 1/2011 prevede: Art 153 (2) Diploma de absolvire sau de licentă a absolventilor învătământului superior de lungă durată ... (vezi toată discuția)
Pot sa profesez in domeniul juridic? LILI24 LILI24 Am absolvit Universitatea Tehnica (studii de lunga durata) cu diploma de licenta si fiind functionar public de peste 9 ani (in alt domeniu decat cel juridic), ... (vezi toată discuția)