Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 ionescumaria58	                   

Femeie nascuta in aprilie 1958.Am terminat facultatea in 1981 .Am desfasurat activitatea de economist fara intrerupere pana in prezent.Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
	                    ionescumaria58	                   

Femeie nascuta in aprilie 1958.Am terminat facultatea in 1981 .Am desfasurat activitatea de economist fara intrerupere pana in prezent.Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)

TomaSebastian	                   

Buna ziua ! Sunt nascut la 18.11.1958  . Lucrez din anul 1976 cu carte de munca . As vrea sa-mi spuneti in ce an pot iesi la pensie anticipata partiala si cat ... (vezi toată discuția)
	                    TomaSebastian	                   

Buna ziua ! Sunt nascut la 18.11.1958  . Lucrez din anul 1976 cu carte de munca . As vrea sa-mi spuneti in ce an pot iesi la pensie anticipata partiala si cat ... (vezi toată discuția)

cboboc	                   

femeie,54ani,nascuta in 1958, mai
cand se poate pensiona anticipat si in ce conditii privind plata pensiei (vezi toată discuția)
	                    cboboc	                   

femeie,54ani,nascuta in 1958, mai
cand se poate pensiona anticipat si in ce conditii privind plata pensiei (vezi toată discuția)