avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... oare noi mai suntem romani???
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

oare noi mai suntem romani???

Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc anticipat:bow:

[ link extern ]

va doresc vizionare placuta! si nu este o instigare ba o trezire
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:25, 9 Septembrie 2012
@ gmancila mii de aplauze=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
tot ce ati spus este foarte adevarat :bow::bow::bow:
BOGDAN EUGEN a scris:
si va adresez o intrebare si eu: cum spune-ti dv ca va fi viitorul nostru si al copiilor nostri??

Viitorul nostru va fi asa cum ni-l creem. Inca avem rabdare si acceptam umilinta pana la uitarea de sine. Nu putem sa renuntam la trecut si la istorie, pentru ca in acest fel ne negam existenta noastra si trecerea prin aceasta viata...lume. Nu putem separa prezentul si viitorul de trecut, pentru ca ele sunt strans legate unele de celalalt. Eu sper sa ne putem pastra valorile pe care le-am mostenit si sa incercam sa ne respectam mai mult, sa fim mai intelepti, mai rabdatori si mai buni.

Va rog sa priviti acest filmulet...este uimitor ceea ce am descoperit aici:
[ link extern ]

Si eu va multumesc, domnule Bogdan Eugen.:bow:
Andreea-Ionescu a scris:

BOGDAN EUGEN a scris:
si va adresez o intrebare si eu: cum spune-ti dv ca va fi viitorul nostru si al copiilor nostri??

Viitorul nostru va fi asa cum ni-l creem. Inca avem rabdare si acceptam umilinta pana la uitarea de sine. Nu putem sa renuntam la trecut si la istorie, pentru ca in acest fel ne negam existenta noastra si trecerea prin aceasta viata...lume. Nu putem separa prezentul si viitorul de trecut, pentru ca ele sunt strans legate unele de celalalt. Eu sper sa ne putem pastra valorile pe care le-am mostenit si sa incercam sa ne respectam mai mult, sa fim mai intelepti, mai rabdatori si mai buni.

Va rog sa priviti acest filmulet...este uimitor ceea ce am descoperit aici:
[ link extern ]

Si eu va multumesc, domnule Bogdan Eugen.:bow:

exact asta am spus si eu:bow:=D>
foarte interesant filmuletul=D>=D> dar ca noi am uitat aceste reguli universale: [ link extern ]
va ivit sa vizionati si dv acest filmulet. o zi minunata sa aveti:bow:
Andreea eram curioasa cum vezi lucrurile din perspectiva adolescentului, care isi croieste un drum in lumea asta plina de minciuni, inselaciuni, in care in mare parte doar interesul propriu primeaza. Mi-a placut raspunsul tau, ai spus atat de frumos "Viitorul nostru va fi asa cum ni-l creem", incat nu te voi contrazice, desi sunt foarte multe de spus despre viitorul copiilor nostri. Eu una imi doresc din suflet ca vorbele tale "Viitorul nostru va fi asa cum ni-l creem", sa se indeplineasca tuturor copiiilor.

Filmuletul, sa zicem ca s-a intamplat odata, iar viitorul ne va face " sa fim mai intelepti, mai rabdatori si mai buni" ( exact vorbele Andreei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statusuri si... ghici ce?! statusuri... Herra_ Herra_ De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea. Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls [quot]\"Ati mai ... (vezi toată discuția)
Herta muller, scriitoare de origine romana, emigrata de 20 de ani in germania a castigat premiul nobel Radu Gabrian Radu Gabrian Nascuta la 17.08 1053,dintr-o familie de svabi din Banat,scriitoarea romana Herta Muller, a facut o deosebita onoare tarii sale de origine,Romania ,prin ... (vezi toată discuția)
Manifestul romanilor osanditi la saracie si moarte de catre politicienii din romania rodica_post rodica_post Prea maritilor politicieni care ruineaza societatea civila. In Romania,exista categorii sociale care au un nivel foarte scazut de trai de ani si ani de ... (vezi toată discuția)