problema e ca,normal un avocat ar trebui sa iti raspunda la telefon.a zis ca cand ajunje in arhiva dosarul stim si termenul.la dosar nu apare nici un act din cele care le-a cerut judecatorul, cu toate ca i le-am dat avocatului.cred ca cel mai bine schimb avocatul,desi nu cred ca mi-ar mai da banii de onorariu(4000ron,500e taxa de timbru si 800ron cea de mostenitor).as putea recupera acesti bani?normal cat dureaza o succesiune daca santem toti si vrem doar sa se trimita un expert sa vada din ce consta masa succesorala.deja impozitele decedatilor au crescut dar am inteles ca le preiau mostenitorii.sfatuiti-ma va rog ca sa fac?o sa mai dureze mult procesul?va multumesc pt raspuns
Daca avocatul dvs. a depus actele necesare si expertul a fost numit, dupa ce se efectueaza expertiza si nu mai sunt cereri sau exceptii, se poate judeca cererea dvs. Este posibil sa vedeti termenul so solutii date in dosar daca intrati pe site-ul "Portalul instantelor de judecata" sa introduceti la rubrica "cautare" nr. de dosar sau numele uneia dintre parti si veti afla termenul.
de unde stiu ca avocatul a facut demersuri sa fie numit un expert daca el nu s-a prezentat la nici un termen?o sa ne ajunga citatii la fiecare si scrie pe ea ca o sa vina expertul sau tot avocatul o sa ne anunte?multumesc
Program vizita
Elenaralu31
Buna seara,cum pot afla daca avocatul meu a introdus dosarul in rol ,pentru ca ma tot amana de aproape trei luni ,ba ca sunt in concediu ba ca sunt in greva ... (vezi toată discuția)