avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Adevar sau minciuna??? eu cred ca e adevar
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Adevar sau minciuna??? eu cred ca e adevar

oare ????????
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: BOGDAN EUGEN , utilizator 19:41, 5 Septembrie 2012
Eu cred ca este o provocare ,pentru ca noi sa mergem acolo si sa vedem fenomenul.
Unii mai religiosi dintre noi ar zice DA, puterea Domnului este mare, se poate intampla/ poate fi un adevar.
Altii mai putin creduli, inclinati spre ateism, ar zice NU prea cred, au fost destule astfel de preziceri care au trecut peste noi fara sa se intample nimic spectaculos, de ce nu ar fi o minciuna ?
Un om normal, asa cum vreau sa cred ca suntem cei mai multi dintre noi, zice sigur pe el: vom trai si vom vedea.
Din pacate, nu am alte argumente.
Una peste alta, in lupta cu ratingul, televiziunile de stiri nu trebuie sa traiasca din ceva, ca poate li s-a urat sa tot dea stiri despre accidente de circulatie, crime, violuri, scandaluri politice, scandaluri matrimoniale, cocalari si pitipoance ? Incearca si ceva orientat spre stiinta, religie, cultura.
Apropo, de ce urmeaza a-si opri emisia TVR cultural ? Oprirea emisiei la TVR info poate avea un rost, in sensul ca majoritatea emisiunilor erau preluate de la TVR 1 si TVR 2, iar cele mai multe dintre interviuri erau orientate spre sustinerea puterii politice, dincolo de limitele bunului simt.
Ca se aliniaza planetele cu varfurile celor trei piramide este posibil. Ca vine "sfarsitul lumii", chiar nu cred, insa titlul este demn de pus in topicul deschis de colegul nostru @r.gabi:"Perle ,bijuterii , marcutii in mass-media romaneasca".
Multumim pentru "perluta" @BOGDAN EUGEN:) :
Fenomenul care se petrece o dată la 2737 de ani va avea loc pe 3 decembrie 2012. Ce se întâmplă cu Terra poate avea concecinţe fatale
.
va salut si va spun ca sincer eu personal sunt un crestin si nu cred ca ce se simte si se vede nu are legatura cu D-zeu ba mai mult cu noii, pentru ca suntem foarte rai,pana si cu rudele,fratii si parintii nostri, cred ca trecerea la o lume noua va fi bine venita si totul tine de cat de mult ne putem adapta la o alta viata si la un alt sistem:tomato::bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderea lui hosni mubarak,ofera o portita pentru expansiunea fundamentalismului islamic ? Radu Gabrian Radu Gabrian Intr-o zona,nesigura,caderea unui conducator cu puternice radacini militare,de altfel ca si predecesorii sai,Gamal Abdel Nasser si Anwar El- Saadat,ultimul ... (vezi toată discuția)
Icoanele in scoala ioanna8634 ioanna8634 imi cer scuze ca nu am ales categoria potrivita..nu am gasit ceva legat de culte. as dori sa stiu daca in momentul actual icoanele sunt interzise in ... (vezi toată discuția)
Herta muller, scriitoare de origine romana, emigrata de 20 de ani in germania a castigat premiul nobel Radu Gabrian Radu Gabrian Nascuta la 17.08 1053,dintr-o familie de svabi din Banat,scriitoarea romana Herta Muller, a facut o deosebita onoare tarii sale de origine,Romania ,prin ... (vezi toată discuția)