avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... executare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

executare

daca am trimis o cerere de executare silita la un executor, si intre timp debitorul a intrat in faliment, pot sa ma inscriu si la masa credala fata de acelasi debitor?
Cel mai recent răspuns: lilella777 , utilizator 14:26, 6 Septembrie 2012
Da, puteti si chiar este recomandat sa va inscrieti la masa credala, deoarece in cazul in care un debitor intra in procedura insolventei, toate actiunile judiciare si/sau extrajudiciare deschise impotriva lui se suspenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare vs faliment Monica H. Monica H. speta e cam asa: in urma admiterii unei somatii de plata, am investit o cu f. executorie si am mers la executor. Intre timp, impotriva firmei debitoare a ... (vezi toată discuția)
Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Publicatie vanzare executor - insolventa debitor carina.ionescu carina.ionescu Buna ziua, As dori sa aflu ce urmeaza sa se intample in situatia mea. Avem un proces de executare silita impotriva unui debitor, am afisat, ieri, publicatia ... (vezi toată discuția)