avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Microfoane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Microfoane

As dori sa știu dacă este legal ca la locul de munca sa fii ascultata,sa ți se instaleze microfoane,sa nu ai nici un pic de intimitate?
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2012
ElenanM, utilizator
Cel mai recent răspuns: drumarul22 , utilizator 19:34, 2 Aprilie 2014
Multumesc frumos, insa:

"Aspecte importante care trebuie reţinute de către persoanele vizate înainte de depunerea unei plângeri

Persoanele fizice ale căror date cu caracter personal sunt prelucrate se pot adresa în scris Autorităţii de Supraveghere (ANSPDCP) în cazul în care apreciază că le-au fost încălcate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001, cu condiţia:

- de a nu fi introdus anterior o acţiune în justiţie, cu acelaşi obiect şi aceleaşi părţi,

- numai după ce s-au adresat în prealabil operatorului reclamat.

Conform art. 25 din Legea nr. 677/2001, persoana vizată trebuie să se adreseze operatorului cu 15 zile înainte de a depune plângere la autoritatea de supraveghere.". Acest lucru ar duce la concediere inevitabil si nu am rezolva nimic. Va multumesc inca o data pentru timpul dvs. Sa auzim de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteceptari telefonice - trebuie sa fii anuntat? xuser xuser Trebuie sa fii anuntat daca ti s-a interceptat telefonul? (ma rog dupa terminarea Up,etc) Am auzit la stiri ceva genul \"Dosarul Alro Alatina a fost inchis ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile telefonice ,,!!!!!!!! cristiancsv cristiancsv in cazul unui dosar penal ,de evaziune fiscala;(cum ca as fi dat si primit bani cu dobinda);;procurorul poate cere inregistrarea convorbirilor telefonice ,,si ... (vezi toată discuția)
Probatoriu inregistrare audio cu telefon cyan cyan intuind ca una din persoanele implicate intr-un accident auto va depune o declaratie mincinoasa a fost inregistrata cu telefonul ,bineinteles fara acordul ei. ... (vezi toată discuția)