avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face ceva?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face ceva?

Daca depui o plangere penala...insa atat parchetul, judecatoria +recurs si apel, judecata cu totul altceva (decat ceea ce ai cerut) poti sa mai faci ceva din punct de vedere legal? Gen depui plangere contra 2 infractori, insa il judeca doar pe unul...celalt nume nici nu mai apare in dosare (doar in declaratii de martori,etc) ?!

Sau in cazuri cand s-a judecat ceva impotriva ta , dar nu ai fost citat?

[ link extern ]
xuser a scris:


judecata cu totul altceva (decat ceea ce ai cerut) poti sa mai faci ceva din punct de vedere legal?

Sau in cazuri cand s-a judecat ceva impotriva ta , dar nu ai fost citat?

[ link extern ]

1-Nu ati fost citat la termenele de judecata fond,recurs,apel pentru a va sustine plangerea si a atentiona completul ca judeca "cu totul alceva decat ati cerut"?
2-Precizati concret temeiul legal al judecatii ,pentru ca sunt situatii in care procedura prevede solutionarea fara citarea partilor

Daca s-a judecat ceva impotriva ta, dar nu ai fost citat (desi, mi-e greu sa cred acest lucru!!!) puteti formula o contestatie in anulare... sau contestatie la executare... sau revizuire...
:-/

... depinde de cazul conret la care faceti referire... in care din aceste actiuni se poate incadra.

este evident ca nu le puteti promova pe toate deodata :rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? ana_mar1a ana_mar1a buna ziua, pe scurt, situatia este urmatoarea: am dat in judecata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale la Tribunal. am castigat procesul si AJPS a facut ... (vezi toată discuția)
Cai de atac...ce urmeaza? nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua, Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale, m-am adresat prim ... (vezi toată discuția)
Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)