avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CODUL DE PROCEDURA CIVILA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CODUL DE PROCEDURA CIVILA

Noul cod de procedura civila a intrat in vigoare de la 1 septembrie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:14, 9 Septembrie 2012
A fost amanata intrarea in vigoare a Codului de Procedură Civilă până la 1 februarie 2013, pentru că nu este încă finalizată infrastructura instanţelor pentru aplicarea codului.

Nu aintrat in vigoare la data de 1 septembrie
A fost avansata ca posibila data de intrare in vigoare data de 1 februarie-data pana la care sa poata fi desfasurate o serie de masuri prealabile care sa poata fi implementate pentru pregatirea sistemului judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vezi data intrarii in vigoare a noului cod penal si a codului de procedura penala ifigenia2005 ifigenia2005 Stie cineva,cand va intra in vigoare noul cod penal?Macar o data aproximativa?! Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra... (vezi toată discuția)
Medierea si noul cod de procedura civila Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I s-a dat azi ordonanta de catre guvern pt aminarea intrarii noului cod civli pina la 15 februarie? deci informarea obligatorie cu privire la mediere intra in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli avansate de stat valyd11 valyd11 Daca imi retrag plangerea contraventionala pana la primul termen mai sunt obligat la plata cheltuielilor de judecata avansate de catre stat? (vezi toată discuția)