avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoasterea studiilor superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoasterea studiilor superioare

Sunt bibliotecara, am studii postuniversitare PROFESORI DOCUMENTARISTI.
Am adresa de la Ministerul invatamantului prin care mi se echivaleza studiile si in care mi se spune ca pot fi platita cu studii superioare ca bibliotecar. Am aprobarea consiliului de administratie al scolii de a-mi transforma postul in bibliotecar cu studii superioare , dar transformarea intarzie, nu stiu la cine sa ma mai adresez!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 10 Septembrie 2012
Singurii in masura sunt cei de la Consiliul Local ... daca s-a emis hotararea de trsnformare a postului , atunci aceasta trebuie pusa in executare ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare contract pe perioadă determinată în contract pe perioadă nedeterminată la bibliotecar ContSters371241 ContSters371241 Bună ziua! Acum doi ani am dat concurs pentru ocuparea postului de bibliotecar la o şcoală gimnazială si am ocupat postul dar pentru că studiile avute ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie ... Onela maria Onela maria Bună ziua! Dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie postul meu de bibliotecar cu studii medii poate sa fie transformat în bibliotecar cu studii ... (vezi toată discuția)
Marire salariu bibliotecar chryssy chryssy Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Sunt bibliotecar cu studii superioare( am terminat Facultatea de Litere ) dar am fost incadrata ... (vezi toată discuția)