In urma cu ceva vreme am lucrat pentru o companie iar, din proprie initiativa si neobligat de nimeni, am decis sa creez o pagina de Facebook pentru aceasta. O pagina de fani, care sa promoveze aceasta companie.
Dupa o perioada de 1 an, cei de acolo au apreciat acest lucru iar in urma cu cateva luni am hotarat sa plec de acolo, pagina de facebook ramanand atasata contului meu personal.
Acum, ei vor aceasta pagina si ma ameninta ca vor cauta un avocat. Ei bine eu vreau sa o sterg, nefiind platit pentru a o transfera si niciodata pentru a o administra, deci practic a fost munca mea.
Daca in fisa postului dvs. scrie ca erati responsabil cu deschiderea si administrarea contului de Facebook, atunci avocatul pe care il vor contacta, va poate "da de furca".
........altfel...exista peste 83 de milioane de conturi false pe Facebook....numai Preafericitul Daniel, Patriarhul Romaniei are vre-o 20 de conturi si asta ca sa nu vorbim de alte vedete cu sute de conturi false.....pe scurt nu au ce sa va faca.
Compania o sa isi deschida un nou cont pe Facebook si probabil ca il vor denumi: numele firmei Oficial.
Va multumesc pentru raspuns si, in cazul acesta, din acuzat pot sa devin chiar beneficiarul unei astfel de initiative. Ma refer ca pot avea chiar si de castigat de pe urma unui eventual proces, nu? :)
Nu puteti fi beneficiarul unei astfel de initiative, intrucat in instanta aveti nevoie si de probe, in sensul in care compania a solicitat un serviciu si el nu a fost platit conform unei conventii/contract.