In urma cu ceva vreme am lucrat pentru o companie iar, din proprie initiativa si neobligat de nimeni, am decis sa creez o pagina de Facebook pentru aceasta. O pagina de fani, care sa promoveze aceasta companie.
Dupa o perioada de 1 an, cei de acolo au apreciat acest lucru iar in urma cu cateva luni am hotarat sa plec de acolo, pagina de facebook ramanand atasata contului meu personal.
Acum, ei vor aceasta pagina si ma ameninta ca vor cauta un avocat. Ei bine eu vreau sa o sterg, nefiind platit pentru a o transfera si niciodata pentru a o administra, deci practic a fost munca mea.
Sfatul meu e sa negociati cu compania, fara jena si direct. Ei cumpara, dumneavoastra vindeti. Faceti oferta. E sigur ca orice avocat va costa mult mai mult decat o simpla vanzare - cumparare.
Daca credeti ca acea pagina ar valora mult puteti merge insotit de avocat daca ei doresc sa poarte o discutie pentru a le vinde lor acea pagina.
La discutie se poate discuta si despre pret si despre amenintarile lor.
Sunt de parere ca daca veti merge insotit de avocat vor putea intelege ca ar trebui sa se gandeasca la cumparare.
Ar fi interesat de discutat despre aceste probleme juridice si va veti lamuri cu acea ocazie.