avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Mi s-au dat drepturi de admin pe o pagină de Facebook ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mi s-au dat drepturi de admin pe o pagină de Facebook și m-am trezit cu bani luați din cont. Cum e posibil așa ceva?

Crearea, permiterea accesului, insotite de dreptul de "administrare" nu trebuie sa fie insotita de drepturi si obligatii ale initiatorului, creatorului, administratorului principal, care sa fie aduse la cunostinta utilizatorului/sa-i zic, administrator permis? Multam.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,

Administrarea si moderarea unei pagini Facebook este sustinuta de politice interne ale Facebook-ului. Astfel, in Centrul de Ajutor Facebook puteti gasi rolurile si atributiile date de admin intr-o pagina de Facebook, precum si modul in care puteti verifica ce rol vi s-a atribuit in Pagina respectiva: [ link extern ] .

O zi buna!

Dacă aveți o pagină plătită, cu abonament, lista obligațiilor și drepturilor e comunicată și e anexă la contract. Dacă e gratuită, sunteți tolerat. FB poate închide orice cont când vrea.

marcel.damaschin a scris:

Crearea, permiterea accesului, insotite de dreptul de "administrare" nu trebuie sa fie insotita de drepturi si obligatii ale initiatorului, creatorului, administratorului principal, care sa fie aduse la cunostinta utilizatorului/sa-i zic, administrator permis? Multam.

Multumesc! Dar imi poate intra in contul bancar fara ca eu sa platesc cu cardul o reclama (pe care habar n-aveam ca o si fac)? Daca da, cum e posibil, fara ca eu sa-l fi dat? Sarut mana!
Nu, altcineva a creat o pagina si mi-a dat dreptul si mie de "administrator", fara alte indicatii (drepturi si obligatii), lasandu-ma sa inteleg ca-i treaba lui. Am dat "promoveaza" ca sa mi s=a parut normal si m-am trezit cu bani luati de Facebook, din contul bancar! Cum au putut intra in contul meu?? Evident, n-am dat acord, plata, date, etc. Multumesc.
Datele cardului le-ați încărcat undeva, mai gândiți-vă. Datele nu circulă singure, cineva le publică

Alte discuții în legătură

Vă rog sa mă ajutați. am investit 950 lei la bt invest transilvania ... Ionescu Shana Ionescu Shana Vă rog samă ajutați. Am investit 950 lei la BT Invest Transilvania de pe Facebook. (Sunt mai multe anunțuri, chiar Simona Halep garantează ... (vezi toată discuția)
Inchidere pagina facebook maranos76 maranos76 Buna ziua! Patronii la care lucrez si-au deschis un restaurant si m-au rugat sa le fac o simpla pagina de facebook a restaurantului pentru a putea sa se ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)