avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita

Buna ziua,
am un program de vizita stabilit de instanta, si anume: "prima jumatate din vacantele scolare". Avand in vedere ca s-a prelungit vacanta cu o saptamana, nu ar fi normal sa am dreptul si la jumatate din aceasta vacanta? Ce sa fac daca mama copilului refuza sa respecte acest lucru pe motiv ca "prima jumatate" a trecut si ... "am ghinion". Eu ma gandesc ca este o vacanta suplimentara... si ar trebui sa am dreptul la jumatate din ea.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:14, 12 Septembrie 2012

... hm... asa se intampla intotdeauna cand se pronunta o hotarare neclara...:hm:

parerea mea este ca : "prima jumatate di vacantele scolare" inseamna de fapt partea de inceput a vacantei si nu partea de sfarsit!


Cel mai bine, pentru a evita discutiile si interpretarile subiective ulterioare, va recomand sa introduceti o noua actiune de stabilire program de vizita copil, prin care sa solicitati termene de vizitare, clare si concise, nu ambigue.
Daca s-ar fi scurtat vacanta, mama era cea care avea " ghinion ". Prima jumatate a vacantei a trecut.
Daca nu reusiti sa va intelegeti amiabil, nu aveti ce face decat sa stabiliti un program mai clar pt viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)
Refuz acord de iesire din tara cand e programul de vizitare, consecinte wakeupdolores wakeupdolores Daca mama copilului doreste sa plece cu copilul din tara cand este programul copilului cu mine pot sa refuz?? Eu am un program de doua dati pe luna (de sambata ... (vezi toată discuția)