avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită validare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

validare poprire

Buna ziua! Debitorul meu este angajat la o firma ce se afla in insolventa.In speta este fata administratorului si angajata in firma tatalui. Executorul judecatoresc a trimis adresa de infiintare a popririi si nu are nici un raspuns si nici bani virati in cont. Daca tertul poprit se afla in insolventa mai pot cere validarea popririi?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:50, 12 Septembrie 2012
Nu figureaza cu alte bunuri si fiindca datoria nu-i chiar mare, 4.000 ron cu tot cu cheltuieli de executare, ma gandesc sa incerc, executorul spune ca pot iar eu nu am nimic de pierdut.
Vad ca nu ati inteles cat e de ilogic demersul dvs.
In urma unei hotarari de validare de poprire nu obtineti altceva decat un titlu executoriu impotriva tertului poprit, iar dumneavoastra aveti deja un astfel de titlu, BO-ul respectiv.
Ce vreti sa faceti cu doua titluri pentru aceeasi creanta? Aveti un loc special pe perete ca sa il expuneti? Ca la altceva nu v-ar fi de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu hotarare definitiva dar nu irevocabila ClaudiaN ClaudiaN Societatea poate pune poprire pe salariul angajatului in baza unui titlu executoriu (hotararea de fond in litigii de munca) daca acesta nu este si irevocabil? ... (vezi toată discuția)
Validare poprire Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru Poprirea este una din caile de executare silita pt.sume de bani. Daca s-a incuviintat executarea in instanta ( fara a se contesta de catre debitor ulterior)- ... (vezi toată discuția)