Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 4763 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... piese auto second-hand comandate pe internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

piese auto second-hand comandate pe internet

buna ziua am comandat niste piese auto second-hand de la o firma de dezmembrari,iar cand am primit coletul am constatat ca doua din piese erau defecte am luat legatura cu vanzatorul si mi sa spus ca nu le-a trimis defect,i-am explicat ca nu puteau sa fie rupte de firma de curierat, in final a zis sa le trimit si imi returneaza bani,i-am trimis piesele defecte dar el nu ridica coletul de la fima de curierat.Ce pot sa fac in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: cornel2003 , utilizator 18:45, 23 Februarie 2013
Pe internet inselatoria e in floar mai ales in Romania .

Se poate face o sesizare la politie .
am sunat la politie si mi sa spus sa merg la protectia consumatorului
V-au sfatuit bine cei de la politie, faceti o reclamatie la ANPC.
Cititi acest articol:
[ link extern ]

La acest link gasiti cum trebuie intocmita o reclamatie, ce informatii trebuie sa contina si ce documente trebuie sa atasati:
www.avocatnet.ro/content/for...
La protectia consumatorului pot sa fac reclamatie daca am primit produsele de la firma ,eu am comandat de pe net unde avea afisat si numele firmei iar cand mi-a trimis coletul l-a pus pe numele de persoana fizica care este persoana de contact a firmei,am incercat si la politie si au spus sa fac o reclamatie.Va intreb daca pot sa fac sesizare si la politie pe persoan fizica si la protectia consumatorilor pe firma?

Dumneavoastra reclamati firma, nu persoana care vi l-a expediat pentru ca nu l-a trimis in nume propriu.
In opinia mea faceti plangere la politie degeaba, nu pare a fi de competenta lor, insa daca vi s-a spus sa faceti... faceti :)

Alte discuții în legătură

Returnare produs comandat online CataAlex CataAlex Am o problema cu un produs comandat online,mai precis o drujba.Am comandat.o saptamana trecuta am primit comanda la serviciu din pacate nu am avut prea mult ... (vezi toată discuția)
Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut de firma curierat rapid brucknerleonard brucknerleonard Buna ziua! Pe data de 13 decembrie am trimis retur un colet cu un laptop firmei de unde il cumparasem deoarece nu era ceea ce cerusem. Mentionez ca firma unde ... (vezi toată discuția)