Alex Dedu 
	    	Mediator

Alex Dedu 
	    	Mediator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

cornel2003 
	    	Utilizator

cornel2003 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

CataAlex	                   

Am o problema cu un produs comandat online,mai precis o drujba.Am comandat.o saptamana trecuta am primit comanda la serviciu din pacate nu am avut prea mult ... (vezi toată discuția)
	                    CataAlex	                   

Am o problema cu un produs comandat online,mai precis o drujba.Am comandat.o saptamana trecuta am primit comanda la serviciu din pacate nu am avut prea mult ... (vezi toată discuția)

Descriptiv	                   

Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). 
A sosit prin ... (vezi toată discuția)
	                    Descriptiv	                   

Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). 
A sosit prin ... (vezi toată discuția)

brucknerleonard	                   

Buna ziua!
Pe data de 13 decembrie am trimis retur un colet cu un laptop firmei de unde il cumparasem deoarece nu era ceea ce cerusem. Mentionez ca firma unde ... (vezi toată discuția)
	                    brucknerleonard	                   

Buna ziua!
Pe data de 13 decembrie am trimis retur un colet cu un laptop firmei de unde il cumparasem deoarece nu era ceea ce cerusem. Mentionez ca firma unde ... (vezi toată discuția)