avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... piese auto second-hand comandate pe internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

piese auto second-hand comandate pe internet

buna ziua am comandat niste piese auto second-hand de la o firma de dezmembrari,iar cand am primit coletul am constatat ca doua din piese erau defecte am luat legatura cu vanzatorul si mi sa spus ca nu le-a trimis defect,i-am explicat ca nu puteau sa fie rupte de firma de curierat, in final a zis sa le trimit si imi returneaza bani,i-am trimis piesele defecte dar el nu ridica coletul de la fima de curierat.Ce pot sa fac in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: cornel2003 , utilizator 18:45, 23 Februarie 2013
am facut sesizare la opc si acestia au luat legatura cu vanzatorul acesta sa angajat sa imi restituie bani dar amana acest lucru ei nu pot sa il sanctioneze pentru ca firma de pe site nu exista si ca urmare au spus ca daca nu restituie bani pana luni ei trimit cazul la politie.Intrebarea mea este ca daca tatal vanzatorului lucreaza la politie ce sanse am sa imi recuperez bani?
Teoretic sanse maxime, mai ales ca sesizarea va fi facuta de ANPC. Puteti face si dumneavoastra o reclamatie care sa va asigurati ca a fost inregistrata (sa cereti numarul de inregistrare cand mergeti sa o depuneti).

Poate daca ati lua legatura cu tatal celui care v-a inselat ati reusi sa va recuperati banii inainte ca lucrurile sa se complice, faptul ca fiul sau se ocupa cu tepe pe internet ii poate provoca neplaceri mari la serviciu.
am reusit sa imi recuperez bani pe piese plus cheltuielile de curierat va multumesc pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platit bun primit prin curier fara sa il comand, recuperare bani justinmeal justinmeal Bună ziua, am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata. S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online CataAlex CataAlex Am o problema cu un produs comandat online,mai precis o drujba.Am comandat.o saptamana trecuta am primit comanda la serviciu din pacate nu am avut prea mult ... (vezi toată discuția)
Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)