avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revocarea suspendarii conditionate pentru neplata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

revocarea suspendarii conditionate pentru neplata despaguburilor

Am si eu eu o intrebare.
Situatia este urmatoarea: persoana respectiva are o condamnare cu suspendare pentru furt cu un termen de incercare de 2 ani, termen care a expirat acum 2 luni aproximativ. avea de platit despagubiri pe care nu le a platit catre [editat-nume societate de asigurari]. el trebuia sa plateasca aceste despaguburi solidar cu mama sa caci era minor cand a savarsit fapta. despaguburile nu au fost platite si stiu ca in acest caz se poate revoa suspendarea. mentionez ca el nu a lucrat in acesti 2 ani decat vreo cateva luni si nu a avut de unde sa plateasca. stiu ca daca in interiorul termenului de incercare tiriac face cerere de revoare a pedepsei aceasta se poate revoca. eu m am uiat pe siteul judecatoriei respective care a judecat fondul si nu am gasit nici o informatie in acest sens in sectiunea de dosare, adica nu apare ca si cum s-ar fi facut o astfel de cerere. intrebarea mea este urmatoarea, daca s-ar fi facut un asemena demers ar fi aparut si pe site-ul judecatoriei care vad ca este reactualizat zilnic? el nu mai sta in orasul respectiv si nu stie daca a primit vreo citatie pentru ca mama nu stie sa ii ofere aceasta informatie.
Sunt destul de ingrijoarata si as vrea tare un raspuns.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:12, 14 Septembrie 2012
Puteti face demersurile pe care le considerati iar organele in drept vor decide.
intrebarea mea era daca ar fi aparut pe siteul judecatoriei respective daca [editat] ar fi cerut revocarea suspendarii. asta ma intereseaza pentru ca nu am cum sa ajung la judecatoria respectiva pentru ca este in alt oras. totul ar trebui sa fie actualizat pe site unde apare dosarul si solutia?
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Normal ca daca ar fi un dosar penal pe rol ar apararea pe acel site.
Nu apare chiar in ziua sesizarii instantei dar in cateva zile apare.
asta ma interesa, nu stiam exact cat de actualizate sunt informatiile. va multumesc!
Sunt instante unde dureaza si mai mult de o saptamana pana sa apara pe site aceasta informatie.

Si eu am fost curios cateodata sa vad in cat timp apare asa ceva si a durat si mai bine de 10 zile.
Stiam termenul dar eram curios...sa vad in cat timp apare dosarul publicat pe site.

Un alt aspect care ar putea sa va intereseze este si acela ca am si un dosar care nu mai apare in instanta de apel desi sunt curios.Au trecut vreo 6 luni si tot nu apare...
Dar...in cazul dvs. este vorba de prima instanta.

Se poate intampla sa nu gasiti dosarul daca nu introduceti toate date si daca nu stiti numarul de dosar...ati putea sa nu gasiti.

Sfatul meu ar fi sa mergeti la arhiva instantei si sa cautati direct in opis ca sa fiti absolut sigur ca nu exista niciun dosar pe rol.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Hotarare pronuntata in recurs cozsmin2 cozsmin2 Luat direct de pe siteul trbunaluui in cauza [quot]09.11.2012 Complet: RP2+minori nearestati Tip solutie: Admis recurs Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)
Dosar diicot- restituirea dosarului la procuror pt refacerea actului de sesizare mka-ella mka-ella Buna seara! As dori sa aflu ce se intampla cu inculpatii aflati in stare de arest preventiv, daca se dispune restituirea dosarului la procuror. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Procedura danamatea danamatea va rog sa-mi raspunda si mie cineva la urmatoarea problema:X este condamnat la inchisoare cu suspendare un an,monent in care era in termenul de incercare pt o ... (vezi toată discuția)