avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Clarificare eligibilitate masura 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Clarificare eligibilitate masura 112

Am depus in aceasta vara un proiect pe masura 112 si datorita secetei mi-au fost calamitate culturile in diferite procente. Pentru asta pot sa-mi dea proiectul neeleigibil? Am si un proces verbal de constatare a calamitatii, intocmit de o comisie de la primarie si Directia Agricola, insa cei de la OJPDRP au spus ca se mai gandesc daca il iau in seama. Pentru un fenomen natural care m-a afectat risc sa nu primesc banii care ma ajuta sa continui si sa ma dezvolt. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:23, 13 Septembrie 2012
ATENIE! Daca la verificare se constata neîndeplinirea activitailor prevazute în Planul
de afaceri, APDRP va proceda la recuperarea sprijinului acordat.
În situatia când neconformitatea cu Planul de afaceri a fost determinata de cauze independente de vointa solicitantului, definite ca fiind cauze de forta majora, prima transa nu se va recupera, dar nu va mai fi platita a doua transa.
Cititi cu atentie ghidul solicitantului , verificarea indeplinirii planului de afaceri se face in al 3-lea an.
Nu se poate sa nu va admita proiectul,daca este bine intocmit, datorita cauzelor naturale care sunt forta majora.Urmariti pe site
[ link extern ] /
noutatile privind cererile ce trebuie depuse pentru recuperarea pagubelor datorate de seceta.
Cititi cu atentie criteriile de selectie a dosarului, si, daca le indepliniti, nu aveti de ce sa va temeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene, masuri legale pentru proiecte europene savinliliana savinliliana am un proiect pe masura 112 -ferme de subzistenta-si nu mai am suprafata de teren impusa in proiect.ce mi-se poate intimpla? ce masuri legale se pot lua ... (vezi toată discuția)
Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)