Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

traianp 
	    	Utilizator

traianp 
	    	Utilizator	    

traianp, utilizator
 traianp, utilizator 	
			~ final discuție ~
 nelu78	                   

cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent? (vezi toată discuția)
	                    nelu78	                   

cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent? (vezi toată discuția)

bucur mihaela	                   

Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)
	                    bucur mihaela	                   

Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)

sallsa	                   

Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)
	                    sallsa	                   

Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)