avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cetatenie maghiara
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cetatenie maghiara

vreau sa obtin cetatenia maghiara, si indeplinesc cerintele. Am fost condamnat in norvegia acum un an ,si am executat acolo o sentinta. Va fi asta o problema pt obtinerea cetateniei maghiare?O vor gasii?
Cel mai recent răspuns: Ceausescu Liliana - Birou de Mediator , Mediator 16:49, 14 Septembrie 2012
Decizia cadru 2009/315/JAI privind prganizarea si schimbul continutului de informatii extrase din cazierele judiciare intre statele membre a fost urmata in aprilie 2009 de Decizia 316/JAI care a instituit "European Criminal Records Information System - ECRIS".

Avand in vedere ca Norvegia care nu este membra UE, cazierele judiciare nu sunt inscrise in indexul european al resortisantilor tarilor terte, membre UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan kotaru kotaru am o condamnare cu suspendare in italia si o sa am un proces penal in romania are treaba una cu alta (vezi toată discuția)
Cazier judiciar prin consulat Victoria83 Victoria83 Buna seara. Spuneti-mi va rog cineva cazierul judiciar, obtinut la Consulatul Romaniei la Milano ( in cazul domiciliul meu), impreuna cu traducerea care vine ... (vezi toată discuția)
Condamnat in germania Cristi001 Cristi001 Dacă am fost condamnat in Germania și cazierul in România mie curat? (vezi toată discuția)