vicar a scris:
Buna seara,
am vorbit astazi cu avocatul,i-am aratat citatia si citind-o a spus ca lipsesc ceva elemente(care ar fi obligatorii).
Dosarul penal nu este intocmit pentru mine( acesta avind numele unei persoane cunoscute mie),avocatul m-a intrebat daca de acum aprox.1 an am mai aflat ceva in legatura cu....
Mai intai v-as ruga sa CITITI post-urile, pentru ca se pare ca le sariti.
Doamna in cauza SI-A LUAT AVOCAT DEJA ! Sfatul a fost sa se duca la politie si sa vb cel care se ocupa de caz ca sa afle despre ce este vorba si sa nu mai stea in stress.
Legat de faptul ca dvs ziceti ca nu se respecta procedura, ca unii sunt dati cu capul de masa... Da, or mai fi si masuri dastea, printr-un colt de Sectie in vre-un colt de oras, dar sunt chestii izolate. Iar in cazul nostru vorbim despre o femeie, asa ca eu zic ca este exclusa aceasta varianta.
Totodata, ca avocat ar trebui sa va bucure daca politistul nu respecta procedura. Cu acte intocmite neprocedural, la Parchet si in instanta in 3 min ati rezolva problema.
Sunt tare curios la cine va referiti cand faceti afirmatii ca "persoane care nu au nici cea mai mica idee despre realitatea faptica dau sfaturi total inoprtune si practic trimit la inchisoare"...Doar ca idee, cred ca post-ul urmator va apartine: "Fara avocat nu numai ca nu ii spune nimic dar ar putea ca politistul sa ii puna si intrebari in plus care sa mai duca la vreun capat de acuzare." In conditiile in care urmarirea penala este deja inceputa, organul de cercetare penala NU ARE VOIE SA O AUDIEZE pe olograf (pe coala alba) cu privire la fapta pt care este inceputa urmarirea penala pana nu-i aduce la cunostinta invinuirea si faptul ca are dreptul la un aparator. (iar ceea ce ar spune oral prea putin conteaza). Nu respecta procedura si o audiaza asa, este in avantajul invinuitei, ea ar beneficia de aceste acte neprocedural intocmite.
Ca idee, pt ca impresia este ca la ceea ce am scris eu va referiti, astept sa-mi spuneti care sunt acele sfaturi inoportune care ar putea duce la trimiterea in judecata a doamnei in cauza (la partea cu inchisoarea chiar ati exagert rau...).
Si inainte de raspunsul dvs, va raspund eu la intrebarea dvs: NU toti oamenii care isi permit un avocat sunt liberi. Doar un exemplu: Toti hotii: masini, buzunare, locuinte, etc, au avocati, si avocati mari. Si cu toate acestea multi intra la inchisoare. Pentru ca faptele sunt de asa natura ca poti sa fi si superman, ca nu ai ce face.
Repet ce am mai zis acum cateva zile, cred ca tot intr-o discutie cu dvs: omul cand posteaza aici si cere un sfat, eu ii raspund ca si cum as fi avocatul sau. Nu ii spun care este incadrarea, ca fapta este grava sau nu si sa-si ia un avocat. Ca asta stia si el fara sa mai scrie aici.