Buna sera,
dupa cum am promis am revenit cu povestea vis a vis de intilnirea de astazi cu politia si cu AVOCATUL;
In primul rind la dosar nu a aparut decit rezultatul grafologic ,in care se scrie negru pe alb ca acele semnaturi si inscrisuri nu- mi apartin,lucru inbucurator pt mine,nu si pt. altii probabil.:)
Problema este ca acel domn politist nu a obtinut nimic in plus la dosar ceea ce inseamna ca se va lungii mai mult decit e cazul (din pct avocatului de vedere).
Singura obiectie a avocatului (discutind cu el cind am iesit) a fost ca in acea decl.pe care am dat-o ,a fost ceva de genul "imi asum vina vi-a -vis de faptul ca nu am fost vigilenta (scuze dar nu-mi aduc aminte mot a mot cum am scris,ideea conteaza)',dar si in acest caz a spus ca nu e asa de grav incit sa ma gindesc ca voi face puscarie,sau ca o sa vina politia sa ma ia de acasa din pat.
In opinia lui acest caz are 2 variante: 1.ori acel domn inspector inchide dosarul intr-un mod favorabil si pt. domnia sa(expicindu-mi ca trebuie inchis in asa fel incit sa se vada ca 'a asudat' in rezolvarea acestui caz'.)
2. ajunge in instanta,dar sa nu-mi fac probleme ca acolo sigur se inchide favorabil mie,din lipse de probe,probe care sa ma incrimineze pe mine ,deoarece nu exista efectiv nimic.
Mentionez ca de 1 an nu a aparut declaratia adevaratului infractor ca altfel nu am cum sa-i spun,raspunsul politistului fiind 'nu l-am gasit'.
Multumesc inca odata pt.sfaturi si daca mai apar noutati,cu siguranta va voi aduce la cunostinta.
P.S. intrebare catre domniile voastre; in expertiza sa spus ca acele inscrisuri nu-mi apartin,dar ca nici lui "infractor". nu-i apartin.De unde stiu cei care au analizat acele inscrisuri atita timp cit in acel dosar nu are nici macar o foaie alba cu semnatura lui originala?
~ final discuție ~