avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor custodie copil

Buna ziua,
Sunt o mama divortata cu un copil minor, custodie comuna cu domiciliul copilului stabilit la mama, cu o pensie alimentara infima.
Dar tatal ne face mereu probleme.
Eu sunt nevoita sa lucrez, copilul e in clasa a3-a si tb sa vina singurel acasa de la scoala, eu neavind posibilitatea de a plati pe cineva sa ma ajute in sensul asta sau de a-l da la after school.
Intrebarea mea este urmatoarea:
venirea copilului singur de la scoala avand in vedere ca tb sa lucrez sa-l intretin este un motiv ptr ca tatal sa mi-l poata lua?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:03, 19 Septembrie 2012
Unde sa vi-l ia ? Sa ceara si sa obtine schimbarea domiciliului copilului ? De ce, el sta acasa ?
Daca sta acasa sau exista o bunica cu care copilul ar putea sta, s-ar putea oferi sa va ajute.
Nu , asta nu e un motiv pt care sa ceara schimbarea domiciliului. E normal sa lucrati si nu e nimic aberant ca un copil de clasa 3 sa stea singur cateva ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului janemartin janemartin am un copil de 7 ani, tatal este cetatean strain; nu suntem casatoriti, el mintindu-ma la inceput ca nu este casatorit, ulterior spunandu-mi ca de fapt nu este ... (vezi toată discuția)
Actiune instanta modificare program vizita minor mona1928 mona1928 buna ziua, rog rezolutie pe urm speta: minor de 8 ani cu program vizita stabilit prin conventie notariala, se depune in prezent actiune pe judecatorie pt ... (vezi toată discuția)
Ong servicii pt persoana fizica Petrina29 Petrina29 buna ziuaa. va rog sa ma ajutati cu o lamurire . un ONG se ofera sa ma ajute cu preluarea fiului meu de 10 ani de la scoala si supravegerea la domiciliul ... (vezi toată discuția)