avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Subiecte examen traducãtor limba rusã - domeniul ...
Discuție deschisă în Traduceri

Subiecte examen traducãtor limba rusã - domeniul juridic

Buna, ma puteti ajuta cu subiecte ce s-au dat la Cppc pt limba rusa, domeniul juridic, sau cu o bibliografie orientativa care m-ar putea ajuta la sustinerea examenului.

Multumesc anticipat pt ajutor,
Elvira

Cel mai recent răspuns: elvira_punguta , utilizator 16:56, 20 Septembrie 2012
Pentru a nu copia sau repeta raspunsuri pe aceeasi tema (difera doar limba) va recomand urmatoarele linkuri cu sugestii si detalii extrem de utile pentru viitori participanti la examenele pentru obtinerea certificatelor de traducator. Veti gasi si exemple de subiecte care daca s-au dat la examenele pentru limba italiana sau franceza nu inseamna ca nu vor fi folosite si la examenul in limba rusa.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]
[ link extern ]
:luck:
L.C.
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2012
Laura Ciobeica, moderator
Multumesc mult pt ajutor, succes in tot ceea ce faceti !

Elvira

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen traducãtori cppc RebekkaZ RebekkaZ Salut tuturor! Doresc sa sustin examenul CPPC in octombrie pentru limbile franceza si spaniola, in vederea obtinerii autorizatiei de traducator. As dori, ... (vezi toată discuția)
Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)
Bibliografie examen limba englezã, domeniul juridic Mihai555 Mihai555 Buna ziua, poate cineva sa imi dea o bibliografie pentru pregatire in vederea examenului de traducator stiinte juridice EN la CPPC? astept pe adresa de mail ... (vezi toată discuția)