avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... verticala comuna apa rece bucatarie...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

verticala comuna apa rece bucatarie...

am si eu o mica mare problema,conductele care imi alimenteaza cu apa rece/calda bucataria,sunt conectate la cele doua verticale(apa rece/calda) din apartamentul vecin,verticalele comune sunt in apartamentul vecin,deci daca el opreste apa rece/calda eu nu mai am apa.Persoana respectiva m-a amenintat ca ma lasa fara apa,daca nu aduc modificari,in ideea de a fi separati(sa fim alimentati individual).As dori sa stiu daca are dreptul de a ma lasa fara apa.daca este legal!va rog un raspuns urgent...multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: o-problema , utilizator 09:55, 20 Septembrie 2012
nu am avut conflicte,cred ca vrea sa isi puna centrala, nu stiu exact..!
Este obligat, indiferent de ce vrea sa-si lucreze in apartament, sa mentina instalatia nemodificata. Daca simte nevoia sa faca modificari, nu si le poate face decat pe partea lui individuala, nu pe partea comuna, fie ca e comuna tuturor apartamentelor de pe coloana, fie ca este vorba de bucatica comuna intre dv. doi.

Reclamati situatia aceasta la presedintele asociatiei care sa-i puna in vedere sa nu modifice instalatia comuna, conform articolelor de lege citate mai sus.
Am discutat cu presedintele asociatiei si mi-a confirmat tot ce s-a scris mai sus,in cazul in care voi ramane fara apa, asociatia ii va actiona in instanta!
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2012
o-problema, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducta apa rece-proprietate comuna elena_1234 elena_1234 Buna seara, Spuneti-mi daca conducta de apa rece de la bucatarie este proprietate comuna. Presedintele asociatiei spune ca nu si ca trebuie sa suportam ... (vezi toată discuția)
Delimitare parte comuna aoa aoa salutare, am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)
Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)