avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit ONG-sponsorizari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

ONG-sponsorizari

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, daca ai un ONG, poti sa faci sponsorizari in orice suma, sau este limitata suma pe an, cum este la societatile comerciale, mentionez nu am ca ONC si activitate economica.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:01, 26 Septembrie 2012
Ong-ul poate sa sponsorizeze oricat daca are de unde. La firme pragul se refera doar la scutirea de impozit pentru suma data ca sponsorizare. In rest, si la firme se poate sponsoriza daca firma are profit si ce depaseste plafonul se impoziteaza..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare serbanmaria1 serbanmaria1 O asociatie non profit care activeaza din acest an in domeniul medical si care nu desfasoara activitate economica poate sponsoriza un spital cu materiale ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare de catre un ong catre alt ong in alta tara(non-ue) office@b office@b Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: - exista posibilitatea ca un ONG inregistrat in Romania sa poata face o sponsorizare catre un club ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru ong maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am infiintat de curand o asociatie de tip ONG. Cand am mers sa scot CIF ul doamna de la administratia finantelor publice unde suntem arondati ... (vezi toată discuția)