avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Reprezentarea unei SC la Registrul Comertului fara a ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Reprezentarea unei SC la Registrul Comertului fara a avea contract de munca

Va rog sa imi spuneti parerea dvs. referitoare la reprezentarea la Registrul Comertului a unui PJ de catre CJ, fara a avea contract de munca cu acel PJ. Practic e posibila, iti face o delegatie si poti sa faci orice. Dar, nu este legal! Eu consider ca inseamna acelasi lucru cu a reprezenta in instanta sau a acorda consiliere juridica fara sa fi angajat. Iar acest lucru include si delegatia pentru scoaterea unui certificat constatator, sau depunerea unor documentatii. Cum considerati?
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 18:03, 30 Ianuarie 2009
Perfect de acord cu distinsul themis. Pot spune ca si eu ma lovesc de aceasta problema relatata in dezbatere si inca nu am reusit sa ajung la un rezultat cu ei. Munca la patron presupune si anumite compromisuri(mai ales in situatia economica actuala).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatarul consilier juridic nu poate pune concluzii în instanþã?! Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Art. 68 alin. 4 C.p.civ. s-a modificat cumva şi nu îi mai este recunoscut dreptul mandatarului consilier juridic de a formula concluzii în instanţă şi ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic isi poate face reclama? DanyD DanyD Exista aceasta posibilitate legala ca un cj sa isi faca reclama, in vederea incheierii unor contracte cu diverse SC? Adica: un cj are un domiciliu ( un imobil ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati functionar public monique27 monique27 Ce variante are( daca are) un functionar public de a avea o activitate remunerata in cadrul unei societati, avand in vedere incompatibilitatile ? (vezi toată discuția)