avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiune parti sociale srl,prin act notarial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiune parti sociale srl,prin act notarial

vreau sa cedez partiile sociale catre o terta persoana prin act notarial,intrebarea mea este daca eu raspund de ceea ce face inputernicitul.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:04, 6 Octombrie 2012
va multumesc din suflet ptr informatie dna leuca.imi prinde foarte bn aceasta lamurire.
Fiind imputernicitul firmei va fi angajata raspunderea juridica a firmei.
Cereti sa va achite o garantie in bani ca sa va protejati sub aspect juridic.
In cazul dvs. nu este vorba de o.cesiune si daca v-a spus asa ceva e posibil sa va pregateasca o teapa...
inainte de a face cesiunea ridicati de la finante fisa de rol cu datorii sa faceti dovada si sa declare in cazul in care aveti datorii ca se obliga sa le achite deoarece daca nu faceti asta tot dvs. va trebuie sa le platiti in calitate de fost administrator.Sanatate!

si nu uitati inregistrarea la ORC actul e valabil 15 zile in rest e NUL, multi au luat teapa asa un Notar nu o poate face decat daca are SRL (curierat) .

Din experienta va recomand doi legiuitori un avocat si notar obligatoriu unul raspunde de continut si autentificare partii adica indentificarea persoanelor prezente inclusiv notarul, in caz de orice dosar penal in viitor, nu stiti dvs. cum vor evolua lucrurile din punctul de vedere al (VORBA e una, fapta alta) noului administrator.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2012
olden, utilizator
pt. utilizatorul@olden

Daca sunteti amabila sa-mi dati si mie textul de lege in situatia enuntata, ca actele ar deveni nule:

"si nu uitati inregistrarea la ORC actul e valabil 15 zile in rest e NUL, multi au luat teapa asa un Notar nu o poate face decat daca are SRL (curierat) ."

Va multumesc!


unmoeglich a scris:

Probabil se refera la termenele de depunere la registru statuate de Lg 31 ..

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale srl Jurist TM Jurist TM In cazul in care cei doi asociati dintr-un SRL cesioneaza toate partile sociale catre doua persoane ( noii asociati ai SRL-ului), ce acte sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale scorus69 scorus69 buna seara am si eu o intrebare intr-un srl cu asociat unic in care doreste sa intre al 2-lea asociat prin cedare de p.s 50% , cesiunea la Registrul ... (vezi toată discuția)
Perioada infiintare firma ContSters159354 ContSters159354 spuneti-mi si mie va rog, in cazul cand intentionezi sa infiintezi/cumperi o firma trebui sa fie publicat ceva in monitorul oficial? am inteles din unele surse ... (vezi toată discuția)