avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru

Mi-am deschis o firma unde sediul social este acasa la mine (la casa).cand am depus actele la registrul comertului am declarat ca nu am activitate la sediu social.acum as dori ca la demisol sa-mi deschid un magazin.ce trebuie sa fac?dau declratie la registrul com. prin care spun ca o sa am activitate la sediu social sau deschid un punct de lucru cu precizare ca o sa fie la demisol?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:43, 22 Septembrie 2012
Daca aveti sediul social pe tot imobilul (adica nu ati specificat o camera anume care sa fie sediu) atunci nu depuneti decat o declaratie in sensul ca aveti activitate la sediu.
Ramane la latitudinea dvs. - puteti sa depuneti la registru comertului declaratia model 3 si o cerere de inregistrare sau sa infiintati un punct de lucru - pentru care aveti nevoie de dovada folosintei spatiului, cerere de inregistrare si declaratia model 2.( pentru acest din urma caz cheltuiala ar fi mai mare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d costuri si sediul social ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, As avea rugamintea sa imi spuneti si mie daca infiintarea SRL-D-ului este total gratuita, adica inregistrarea la ONRC si publicatia in ... (vezi toată discuția)
Comodat magdutza80 magdutza80 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are ... (vezi toată discuția)