avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa obtin atestat agent paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa obtin atestat agent paza

cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:16, 4 Noiembrie 2023
Persoana care urmează să îndeplinească atribuții de pază sau protecție trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:
a) să fie cetățean român sau cetățean al unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene ori ale Spațiului Economic European și să aibă vârsta de cel puțin 18 ani;
b) să fie apt medical pentru exercitarea funcției;
c) să nu aibă antecedente penale pentru infracțiuni săvârșite cu intenție;
...

Furnizorul de formare profesională are obligația de a aproba înscrierea la cursurile de calificare profesională doar a persoanelor care fac dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)
Atestat agent paza sallsa sallsa Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)
Curs de calificare agent paza razvancococi razvancococi in anul 2002 am lucrat ca agent de paza la o firma din bucuresti unde am facut scolarizarea si am obtinut 'Certificat de absolvire a cursului de calificare' ... (vezi toată discuția)