avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot stramuta un dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot stramuta un dosar penal

Va rog , sa ma indrumati cum pot stramuta un dosar penal , in faza de urmarire penala de la un parchet ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Mihai , utilizator 16:44, 9 Noiembrie 2012
Este foarte greu ca in etapa de cercetare penala,in situatia in care nu ati fost legal informat referitor la concluziile cercetarii,sa solicitati stramutarea cauzei
Dv ati precizat interesul pentru starmutare "in faza de urmarire penala de la un parchet ?"
concret unde doriti stramutarea cercetarii ?
Încrederea pe care o au cei interesaţi în înfăptuirea justiţiei, se bazează pe faptul că persoanele care îşi desfăşoară activitatea ca organe judiciare au o pregătire profesională corespunzătoare, calitate dublată de corectitudine şi obiectivitate.

Plangere la procurorul general...
va multumesc mult pentru raspuns

oriunde in tara numai la Barlad nu ma judec cu un vice-primar care mia luat in mod abuziv proprietatea teren in sup de 1.8 ha , am pierdut la Barlad in anul 2009 Actiune in Revendicare imobil , am acte pe aceasta proprietate cum are toata lumea si cu toate astea am pierdut , mafia e prea mare , in anul 2010 am sesizat DNA si sa facut exp grafica asupra inscrisurilor depuse in dosarul de revendicare , a inceput urmarirea penala in potriva lui dar ma lovesc de zidul berlinului la barlad , am facut plangeri si la CSM la DNA din nou , nimic parca in Romania nu functioneaza nimic in jus , ? sunt disperat nu stiu cuie sa ma adresez /
Am facul plangere la parchetul general la doamna prim Laura Codruta kovesi ,si dumneaiei a trimis plangerea la parchet la barlad mai mult rau mi-a facut ?

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar penal viorelchi viorelchi Sunt parte vatamata intr-un dosar penal cu dauna din culpa si infractiune de conducere autoturism sub influenta alcoolului. Poate fi facuta cerere de ... (vezi toată discuția)
Pot cere stramutarea unei cercetari penale? justlegal justlegal Pe siteul ICCJ am vazut ca o cerere de strămutare trebuie să se refere la o singură cauză şi trebuie să conţină: a) denumirea instanţei pe rolul ... (vezi toată discuția)
Stramutarea cauzei penale ramy84 ramy84 Prin Ordonanta Procurorului s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a invinuitei pentru infractiunea de delapidare. Prin plangerea partii vatamate ... (vezi toată discuția)