avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot stramuta un dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot stramuta un dosar penal

Va rog , sa ma indrumati cum pot stramuta un dosar penal , in faza de urmarire penala de la un parchet ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Mihai , utilizator 16:44, 9 Noiembrie 2012
Buna ziua ,va rog sa ma lamuriti .
Am facut plangere la Parchetul General in baza art.217 ,indice1 , cum mi-sa recomandat , dar lucrurile sau complicat cred eu , plangerea a fost trimisa in baza art.222 , la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi , ce credeti dosarul de urmarire penala aflat pe rolul parchetului Barlad o sa il instrumenteze , Curtea de apel Ias ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar penal viorelchi viorelchi Sunt parte vatamata intr-un dosar penal cu dauna din culpa si infractiune de conducere autoturism sub influenta alcoolului. Poate fi facuta cerere de ... (vezi toată discuția)
Pot cere stramutarea unei cercetari penale? justlegal justlegal Pe siteul ICCJ am vazut ca o cerere de strămutare trebuie să se refere la o singură cauză şi trebuie să conţină: a) denumirea instanţei pe rolul ... (vezi toată discuția)
Stramutarea cauzei penale ramy84 ramy84 Prin Ordonanta Procurorului s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a invinuitei pentru infractiunea de delapidare. Prin plangerea partii vatamate ... (vezi toată discuția)