avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare imprumut?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare imprumut?

Buna ziua!
Acum ceva timp am imprumutat unei cunostinte o suma de bani. Am facut contract de imprumut la notar, fara garantie, cu titlu executoriu. Acum, dupa ce termenul de returnare a banilor a trecut si dupa vreo 2 amanari din partea celui imprumutat, vreau sa stiu ce cai legale am pentru a-mi recupera banii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius20100 , utilizator 12:35, 25 Septembrie 2012
Daca documentul incheiat cu ocazia acordarii imprumutului precizeaza ca este titlu executoriu,daca beneficiarul refuza sa respecte termenii contractual asumati,contactati executor judecatoresc responsabil domiciliului debitorului,cu scopul executarii silite a acestuia
Va multumesc pentru raspuns!
Si cum gasesc acest executor judecatoresc responsabil de adresa debitorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie...sunt sanse? Dahrma Dahrma S-a primit imprumut o suma de bani pentru care s-a ipotecat un apartament in favoarea celui care a imprumutat banii (contract de garantie imobiliara cu titlu ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoana fizica cu contract la notar Marius20100 Marius20100 Am imprumutat un prieten cu o suma de bani,el insinstand sa facem si contractla notar. Trebuia sa-mi inapoieze banii acum 4 luni. La inceput m-a amanat, pentru ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)