avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... promisiune de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

promisiune de vanzare cumparare

cumparatorul nu a respectat promisiunea de vanzare cumparare a unui imobil(eu fiind vanzatorul),l-am lasat sa stea de fapt in locuinta predandu-i cheia la data semnarii primisiunii de vanzare cumparare si la data stabilita sa perfectam contractul de vanzare cumparare nu s-a mai prezentat la notar.ce pot face sa-mi eliberez casa?.care este procedura cea mai scurta?
Cel mai recent răspuns: anamariasoare , utilizator 11:26, 28 Septembrie 2012
multumesc din suflet pentru toate sfaturile primite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea antecontract vanzare, monalisciolan monalisciolan In 2009 am facut un antecontract de vanzare-cumparare al unui apartament cu un nud propietar si un uzufructuar.Li s-a permis sa locuiasca in apartament. Nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor. vanzare/cumparare cu amenintari Gabriela Negrut Gabriela Negrut BUNA SEARA, DIN NOU. Acum cateva seri,va prezentam urmatorul caz: \" Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Anul trecut, in luna iulie am semnat un ... (vezi toată discuția)