avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza indemnizatia pt concediul prenatal ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza indemnizatia pt concediul prenatal in caz de somaj?

Am inteles cum se calculeaza indemnizatia pt concediul prenatal in cazul in care esti salariat, dar ce se intampla atunci cand esti in somaj?
Pana in luna august 2012 am lucrat la o societate care a dat faliment (avand un salar de 1700 lei brut), in luna septembrie am depus actele de somaj si mi s-a aprobat formidabila suma de 375 lei, iar acum ca mi s-a aprobat somajul imi pot depune actele pt concediul prenatal (fiind insarcinata in 33 saptamani) si as dori sa stiu daca formula de calcul pt indemnizatia de concediu prenatal este aceeasi sau in acest caz se schimba? Tin sa mentionez ca in ultimele 2 luni lucrate (iulie-august) am beneficiat de concediu medical avand probleme cu sarcina.
Cel mai recent răspuns: EmiliaAlbert , utilizator 13:43, 27 Septembrie 2012
1. Indemnizatia pentru concediul de maternitate este 85% din baza de calcul.

2. In baza de calcul intra si perioadele in care sunteti in concediu medical sau in somaj, cu indemnizatiile aferente.
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar in timpul concediului prenatal sammaria sammaria Buna seara,as dori sa stiu cum se calculeaza salarul in timpul concediului prenatal daca ue salarul de baza il am de 1000 de ron cat ar trebui sa primesc,si ce ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului dupa somaj dana rod dana rod Buna ziua. Am tot citit ce implica concediul de crestere copil si am totusi mai multe neclaritati. Poate ma ajutati, va rog. De la 01.02.2012 sunt in ... (vezi toată discuția)
Care este valoarea concediului medical pre si postnatal, daca sunt in somaj? monica_dinulescu monica_dinulescu Buna seara, as dori si eu o informatie, va rog. Din decembrie 2009 pana in septembrie 2011, m-am aflat in concediu de ingrijire a copilului, cu o indemnizatie ... (vezi toată discuția)