avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea functionarilor publici

Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, treapta I. Am facut perioada de stagiu, apoi am dat examen, conform legii, pentru promovarea in clasa a functionarilor publici. Am promovat si acest examen si dupa 3 luni am primit si raspuns de la Agentia Nationala a Functionarilor publici. Se aproba transformarea postului, dar cu conditia ca eu sa fi fost functionar public la momentul absolvirii facultatii. Rugamintea mea este sa ma indrumati, sau sa-mi spuneti ce se poate intampla, pot, pana la urma, sa fiu incadrata pe functia noua?Iar drepturile salariale , de care pot beneficia? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters72755 , utilizator 09:46, 7 Februarie 2009
Deci evident vei ramane la aceeasi clasa si salariu, asta ca sa raspuns si la urmatoarea intrebare a ta. In ceea ce priveste functia pe care ai fi detinut-o, daca ai fi fost promovata , aceasta ar fi fost- Clasa i- Inspector sau Consilier, Asistent, treapta de salarizare 3, cu un salariu mai mare cu maxim 20 % decat cel detinut de tine in acest moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public cetateanuly cetateanuly Sunt angajat ca referent cu toate ca am studii superioare terminate inaintea angajarii Am acceptat acest post pentru ca doar posturile de referent erau ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
In noul stat postul meu e de studii superioare treb sa sustin concurs? aleksutzu aleksutzu 1.Am fost instiintat de catre cei de la resurse umane ca in noul stat ce urmeaza sa vina, functia pe care sunt incadrat s-a transformat din studii medii in ... (vezi toată discuția)