am o problema am furat o geaca de la munca
prejudiciu sa recuperatin valoare de 400 lei
proprietarul geci nu a facut plingere dar in schimb a facut firma de paza adika firma de la centrala nucleara am dat declaratie am recunoscut fapta si acum nu stiu ce pedeapsa ma asteaptaa vreau sa stiu daca se va ajunge la tribunal si as vra sa stiu daca va fii amenda administrativa ce valoare va avea ast raspuns urgent
multumesc
Daca ati fost condamnat cu suspendare si s-a implinit termenul sunteti reabilitat de drept.
Mergeti la politie si le spuneti ca plecati din tara pentru o perioada.
Daca ati fost condamnat anterior la o pedeapsa cu suspendare e greu sa nu fiti trimis in judecata.
Nu cred ca o sa primiti amenda administrativa.
Cautati-va un avocat care sa incerce sa va obtina o pedeapsa cu suspendare din nou.
Va insa destul de greu.
asa o sa fac depinde acum daca ma trimite in judecata dar ce nu inteleg eu e posibil sa afle daca eu am avut cazier avind in vedere ca eu cazierul il am curat acum multumesc
multumesc pt raspuns mai am o intrebare daca sa ajunge la tribunal ma ajuta faptul ca sunt singurul intretinator de familie a 4 persoane mama tata si surori dar locul de munca care lam avut lam pierdut dar poate ma angajez pina se ajungfe la proces mar ajuta va intreb sau ce alceva mar ajuta multumesc
Fals in acte la banci
saria
Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)