avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeasa civila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeasa civila

am o problema am furat o geaca de la munca
prejudiciu sa recuperatin valoare de 400 lei
proprietarul geci nu a facut plingere dar in schimb a facut firma de paza adika firma de la centrala nucleara am dat declaratie am recunoscut fapta si acum nu stiu ce pedeapsa ma asteaptaa vreau sa stiu daca se va ajunge la tribunal si as vra sa stiu daca va fii amenda administrativa ce valoare va avea ast raspuns urgent
multumesc

Ultima modificare: Vineri, 23 Ianuarie 2009
georgelove, utilizator
Daca veti avea loc de munca ar ajuta pt ca altfel degeaba aveti in intretinere 4 persoane.
Oricum nu va recomand sa mergeti fara avocat platit.

avocat Claudiu Lascoschi
Numa' ca toti spun asa.
Oricum discutam discutii. Nu cred sa ajungeti in faza de judecata.
Parerea mea este ca va fi trimis in judecata si cu greu se va obtine o pedeapsa cu suspendare.
In astfel de cazuri, din 10, 8-9 sunt condamnati la inchisoare cu executare.Dar nu este imposibil de obtinut o pedeapsa cu suspendare.
Sa ne anuntati si pe noi ca sa stim ce se va mai intampla.

avocat Claudiu Lascoschi
Depinde si de zona...si de complet
Se poate si achitare si suspendare si executare.

@claudiu
"la mine" nu e chiar asa negru dracu`. Merge si achitare (mai rar) dar in mod repeatat poti sa scoti cu suspendare. Evident ca depinde de la caz la caz --
Eu in general sunt optimist dar instantele daca vad o condamnare anterioara nu le place si condamna cu executare.
Nu e o regula, dar nici exceptie.
In general, in astfel de cazuri, este necesar un avocat suficient de abil pt a convinge instanta ca cel care a gresit de doua ori nu va mai gresi in viitor si a treia oara.Si din cate am observat instantele nu sunt deloc credule.
Dar, cu siguranta ca depinde de la caz la caz.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat olivia_dyana@yahoo.com olivia_dyana@yahoo.com am si eu o intrebare acum 1 saptamana am furat un after-shave in valoare de 26 lei.cred ca mi s-a facut dosar penal pt ca directorul si paznicul care m-a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool amenda administrativa marigel marigel In data de 13!!!!!august, am ramas fara carnet pt. alcoolemie 0.58 in aerul expirat. Spun pe scurt. A durat vreo 2 luni jumate ca sa ma cheme la politie:nu am ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)