avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titular de drept si de fapt ???
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titular de drept si de fapt ???

In ziua de 24/09/2012 am sustinut un examen pentru optinerea ATESTATULUI conducator auto transport marfa si am luat examenul.Am fost indrumat de la centrul de pregatire si examinare catre ARR judetean pentru ridicarea ATESTATULUI de acolo primesc raspuns ca dureaza 21 de zile eliberarea acestuia .Nu inteleg de ce da la GIURGIU si nu de la Bucuresti unde am sustinut Examenul si de ce dureaza 21 zile cand totul este compiuterizat ???
Pot conduce in tot acest timp autocamionul???
Cel mai recent răspuns: AFANFANA , utilizator 11:39, 28 Septembrie 2012
pana nu ai carnet nu ai voie sa conduci.
procedura de eliberare prevede un anum it termen.
Am carnet din 1971 !!!! nu stiu ce intelegeti probabil ca sunteti depasit totusi multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat cpi sau cpc? adryanb27 adryanb27 de ce nimeni nu poate sa dea un raspuns exact la aceasta chestiune? am cauta la dumneavoastra pe site dar nicaieri nu e spus un raspuns cert, cu litera de ... (vezi toată discuția)
Cer un sfat - atestat taxi emilian.g emilian.g in urma cu 4 luni am sustinut cursurile pt atestatul de taximetrist.am promovat examenul dar nu am ajuns in termen de 30 de zile sa depun actele la sediul ... (vezi toată discuția)
Obligatii prin lege alexyn alexyn Buna ziua, as dori sa aflu daca prin lege sunt absolut obligat ca angajat sofer pentru transport national si international pe camion de 7,5 t sa am atestate... ... (vezi toată discuția)