avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scoatere din circuitul agricol
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scoatere din circuitul agricol

Unde trebuie sa ma adresez si cu ce acte pentru scoaterea din circuitul agricol a unui teren intravilan situat in Balotesti?
Cel mai recent răspuns: olis , utilizator 10:58, 16 Martie 2005
Av. M Socae

07XX.XXX.XXX [editat de admin]
Stimate Domnule Socae,

ne-am declara bucurosi daca ati utiliza acest mijloc de comunicare in masa pentru a ne lumina si pe noi... din cand in cand.

cat despre modul de "racolare" a clientilor va rugam sa cititi noul statut al profesiei de avocat.

administratorului acestui site ii solicitam sa procedeze la eliminarea unor astfel de postari, ne pierdem timpul inutil...
Nu se scoate legea asta? Ce noutati mai stiti in aceasta privinta? Exista ceva sanse sa scapam de ea?
NU AR TREBUI SA SESCOATA
Daca doriti sa scoateti din circuitul agricol un teren, trebuie intai sa stiti daca el este inclus in PUG-ul Balotestiului ( daca este trecut in intravilan agricol ), apoi mergeti la Oficiul de cadastru ( Piata Presei ) si acolo sunt afisate toate actele si aprobarile preliminare ( numar cadastral, intabulare, certificat fiscal si de urbanism, memoriu tehnic justificativ, studiu de evaluare si pedologic, aprobare SNIF-daca e cazul, plata taxei de scoatere din circuitul agricol ). E destul de complicat ,dar nu te speria.
Mai simplu: apelezi la un agent imobiliar ( ai grija-unii se dau drept agenti imobiliari ). Daca terenul este extravilan prin PUG, atunci mai trebuie si avizul primariei pentru un PUZ ( plan urbanistic zonal )!!!!!!!!
Bani, nervi, rabdare- asta iti trebuie.
Cu ocazia asta vreau sa apar si agentii imobiliari care se ocupa in principal de terenuri. Va cer comisioane prea mari ? Atunci incercati sa scoateti dvs. un teren extravilan din circuitul agricol. O sa economisiti ceva bani, dar sanatatea...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere in intravilan/ scoatere circuit agricol. lenkesrl lenkesrl :help: am un teren care in PUG avizat este in intavilanul localitatii. insa in extras CF figueaza ca extravilan. am de la primarie un certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Trecere teren din extravilan in intravilan AlinaBadea08 AlinaBadea08 Buna ziua, Stie cineva unde ar trebui sa ma adresez pentru scoaterea unui teren din extravilan si trecerea lui in intravilan? Am primit informatii ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuitul agricol meleka meleka buna detin o suprafata de 62000 mp intr o comuna in momentul de fata terenul are destinatia arabil extravilan as dori sa scot din circuit agricol si sa l ... (vezi toată discuția)