avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamuriri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamuriri

Tribunalul la care am apelat, a solutionat prin declinarea competentei in favoarea Tribunalului.Va rog sa-mi comunicati daca trebuie sa formulez o noua cerere de chemare in judecata catre instanta in favoarea careia s-a declinat competenta, in cit timp si de cind (de la pronuntare sau de la comunicare?)
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican Adrian , Avocat 14:20, 23 Ianuarie 2009
Daca s-a declinat competenta in favoarea unei alte instante de acelasi rang, nu trebuie sa faceti nimic ci doar sa asteptati citatie de la noua instanta unde procesul isi va continua procedura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ''declina solutionarea cauzei''? cristin28 cristin28 Buna ziua, m-ar interesa si pe mine ce inseamna: declina solutionarea cauzei (intr-un proces). multumesc (vezi toată discuția)
Termen declinare competenta ciurli_si_burli ciurli_si_burli As dori sa stiu care este termenul in care trebuie sa primesc un raspuns. Este vorba despre declinarea competentei a controlului judiciar. Curtea de Apel a ... (vezi toată discuția)